DiusJelly KiraHannusNita :)

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

CSS kód

Úgy van!!

Ez az Álom Védelmezők 2.évadja!! ^^ Igaz, hogy még a sztory végének a közelébe sem vagyunk, de gondoltam felteszek pár infót, ahogy haladnak a részek.  :)  Dátumot is írni fogok hozzájuk, szóval képben lesztek mikor írtam ki az elsőt és utolsót.

/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/

2012.08.04. 2.évad Manga Jelenet

Biztosan gondolkoztatok már azon, hogy fog kinézni a csapat felnőttként. Én bemutatom most nektek Kanadet és Hirotot 4 évvel később, de manga változatban ha nem olyan nagy baj. ^^ Kattints rá teljes méretért a képre!

/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/

2012.07.21. Hivatalos bejelentés!

Meglett a meglepetés design és kiderült a hír, miszerint valójában lesz 2.évad. Ez így is van. Egyenlőre a történetről nem szeretnék teljesen nyilatkozni, mivel akkor már teljesen elárulnám. x')  Annyit mondhatok nektek, hogy a történet 4 évvel később játszódik. [majd megértitek miért] De kijelentem, az 1.évad sztárjai sem fognak eltűnni az irmányom második évadjából. :) Igen, a fiúkat sem hagyom ki. :D Na és Candyt sem. Egyszóval senkit. >.< Még annyit, hogy több zene lesz benne, inkább zenés műfajú is lesz. 5 karakter fogja végig kísérni a sztoryt, közöttük a főszereplő Hiwatari Honoka. A történet majdnem ugyanaz, emberek álmait kell megvédeni, ezúttal dalokkal. ;)  Többet tényleg nem mondok el. :D  Na jó... >.<  Még annyit, hogy mielőtt a 2.évad megjelenne egy kis film fogja végig kisérni. A 24.rész után lesz egy + rész, vagyis egyéb címen a 25.rész. Erről sem mondok semmit. : P  Ennyi elég is lesz mára! ^^

/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/

Szavazás
Hogy tetszik az új weblapom?
Nagyon szép!
Jó lesz, csak töltsd meg tartalommal.
Nem rossz.
Nekem is kell ilyen!
Tehetséges vagy, ez nem kérdés...
Kincskereső kaland